Tuesday, 12 April 2011

Baby tiger Amat masuk STAR Paroi

Hari Isnin yang sibuk ke aku yang sibuk? Tak.. aku saja buat-buat sibuk dengan kerja office yang tak seberapa banyaknya pun. Balik kerja siap-siap nak pergi tengok bola kat STAR Paroi. Selalu pergi berdua je dengan Fzal atau pun kadang-kadang Min ikut. Kali ni pergi dengan family Kak Amy termasuk baby tiger, Amat (haha.. amat pun aku masukkan sekali..) kepunyaan Auni dan Min pun join sekali tengok bola. Kali ni kitorang duduk di grand stand la pula coz dah bosan duduk seat biasa.. hehe.. :))) 


tak ramai sangat penonton..


hai..saya la Amat..



Lepas tengok bola..
aku, Fzal & Min makan char kueh teow..
pastu balik zzzZZZzzz..

:)

No comments:

Post a comment