Saturday, 16 April 2011

Selamat Bertunang Ain

Hari ini hari sabtu ok..

Hari ini dalam sejarah. Hari ini aku & Mr. Fzal sangat rajin. Hari ini kami berdua jadi penunggu pintu Tesco Extra Seremban 2 pagi-pagi buta. Punyalah rajin padahal tak pernah pergi Tesco awal pagi so tak tahu pukul berapa Tesco buka. Tetiba sampai Tesco, pintu belum buka so apalagi Mr. Fzal pun buat latihan poco-poco depan pintu Tesco coz nak ajar aku yang nak belajar menari macam dia gak.. huhu.. tak reti la. Tak kisahlah tak pandai janji niat ikhlas pergi Tesco awal nak beli barang untuk mak ayah di rumah.

Selepas pastikan keperluan mak ayah di rumah dah disediakan. Aku, Mr. Fzal & Min bersiap-siap nak pergi majlis pertunangan anak salah seorang bos aku a.k.a Ain di Kuala Pilah. From Seremban to Kuala Pilah tak adalah jauh sangat, so sampai rumah bos cun-cun time makan. Well.. kita makan dulu.. hehe.. Terbaeeekkk lah menu kat rumah bos. Lepas makan mencuci-cuci mata, bukan cuci dengan air sebab masuk habuk ke hape.. cuci mata usha-usha pelammin & hantaran la der. Emmm i like fresh flower.

Enjoy da pic ya.. :)))








#sirih junjung itewww sangat comelll..

No comments:

Post a comment